FranChise

SİHİRLİ ORMAN NEDİR?

SİHİRLİ ORMAN, 3-6 yaş çocuklarına, 2008 yılından itibaren, okul öncesi eğitimi hizmeti veren bir kurumdur.

SİHİRLİ ORMAN, okul aile işbirliğine verdiği önemle okul öncesi eğitimini, danışmanlık hizmeti ile bütünleştirerek farklı bir yaklaşım sunmaktadır.

SİHİRLİ ORMAN, eğitim anlayışı, uzman kadrosu, doğa ile iç içe ortamı ile çocukların yaşama hazırlanması için evden sonraki ilk adrestir.

Aynı zamanda diğer okul öncesi eğitim kurumlarından farklı olarak, çocukların yanı sıra “anne-baba eğitimi”ni de okul öncesi eğitim kavramının içinde değerlendirmektedir.

2-6 yaş dönemi bireyin gelişiminde, yaşamı boyunca taşıyacağı özelliklerin oluşumunda etkilidir.

Öyle ki:

Bazı ayrıntılar  geleceği belirler.

Bu anlamda SİHİRLİ ORMAN, anne-baba-çocuk için yaşamı kolaylaştıran bir “yol haritası”sunar.

SİHİRLİ ORMAN, aileleri de bir araya getirerek interaktif bir eğitimi amaçlıyor. Sadece çocuklar için değil anne ve babaların da birbirlerinden çocuk dünyası hakkında farklı bilgiler kazandığı açık bir öğrenim alanı yaratıyor.

Çünkü her çocuk ayrı bir dünyadır.

-Klasik disiplin, eğitim ve iletişim metodları var olan sorunlarınızın çözümünde etkili olmuyorsa,

-Çocuğunuzla paylaşma, sorumluluk alma, yatma vakti, yemek yeme, okula gitme…vs. gibi alanlarda sorun yaşıyorsanız,

-Dünya ve kavramlar sürekli değişiyor. Çocuğunuz bu hızlı değişimi evinize taşıyan önemli bir varlık. Anne babanızın yöntemleriyle çocuğunuzu geleceğe hazırlamak istemiyorsanız,

SİHİRLİ ORMAN ,

SİZE GERÇEKTEN REHBERLİK EDECEK YÖNTEMLER SUNAR.

PINAR ŞUEKİNCİ

KURUCU- MÜDÜR